Consult

Werkwijze

Als u het paard voor chiropractie aanbiedt, gaat het als volgt in zijn werk:

  • Bel voor een afspraak 06 - 317 46 250
  • In de eerste plaats wordt u gevraagd naar de eventuele specifieke klachten. Er wordt gekeken hoe het paard op de volte beweegt om de ernst van het probleem in te schatten.
  • Vervolgens onderzoek ik alle gewrichten van het paard, hierbij ben ik met name gefocust op de wervelkolom. Daar waar problemen worden gevoeld, wordt gelijk behandeld.
  • Het onderzoeken en behandelen van een paard neemt de eerste keer zeker een uur in beslag.
  • De chiropractie kan bij u thuis plaatsvinden indien u in de omgeving van Wolvega woont (binnen een straal van 40 km). Woont u verder, dan kunnen we dit doen in goed overleg. Ook kan ik uw paard behandelen aan de paardenkliniek Wolvega te Oldeholtpade, aan de Stellingenweg 10.
  • 1x In de maand werk ik als chiropractor voor dierenartsenpraktijk Nijkerk Wellensiek. Deze praktijk heeft een onderzoek/behandelruimte bij stal Groenendaal in Bunschoten (www.stal-groenendaal.nl), waar ik de paarden chiropractisch onderzoek en behandel.

Kosten

De kosten van een consult hangen af van de tijdsduur van de behandeling. Wanneer de behandeling een uur duurt bedragen de kosten 125 euro (dit is tevens het maximale bedrag voor een consult). Als de behandeling minder lang duurt zijn de kosten lager.

Naast de kosten voor het consult worden voorrijkosten in rekening gebracht, deze zijn afhankelijk van de reistijd (indicatie: 25 euro per half uur).

Combineer uw consult
U kunt in combinatie met de chiropractie uw paard meteen laten enten of aanvullende onderzoeken laten doen. 

Verzekering
Informeer bij uw verzekering of de kosten voor een consult vergoed worden.


Bel voor een afspraak 06 - 317 46 250


Twitter
Facebook